5 Eenvoudige Tips om Zorgeloos te Genieten van Elke Maaltijd

Voor ik raw food ontdekte, was ik voortdurend bezig met calorieën tellen. Ik lette bij elke maaltijd op mijn porties en zorgde ervoor dat ik zeker voldoende bewoog om overtollige calorieën opnieuw te verbranden. Soms at ik ’s avonds enkel wortels en radijsjes omdat ik me ’s middags had tegoed gedaan aan twee bollen roomijs.

Dankzij raw food kan ik nu zoveel eten als ik wil, mijn lichaam voeden met vitaminen en mineralen en toch een gezond gewicht behouden. Ik hoop dat raw food jou ook zal helpen om zorgeloos te genieten van elke maaltijd.

Deze 5 eenvoudige tips zullen je alvast op weg helpen.

Dit artikel is een guest post voor MindBodyGreen. Je kan het HIER bekijken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Reageer op dit bericht