Groen Sap voor Meer Energie (Zonder Juicer!)

Groen Sap voor Meer Energie (Zonder Juicer!)

Drankjes

Ik ben een echte fan van groene sappen sinds ik dagelijks meer rauwe groenten en fruit eet. Toen ik pas begon met raw food creëerde ik zelfs mijn eigen ‘sappenfeest’ om mijn lichaam te helpen ontgiften en om mijn energiepeil een boost te geven. Ik combineerde mijn dagelijkse sappen met grotendeels rauw en uiterst voedzame maaltijden, en de resultaten waren op zijn minst gezegd opmerkelijk! Ik verloor niet enkele hardnekkige kilo’s, maar ik voelde me ook enorm gelukkig, dankbaar en vol energie.

Dankzij je dagelijkse groene sap zal je…

 • Waardevolle vitaminen en mineralen beter en sneller opnemen
 • Je lichaam helpen te ontgiften
 • Er jonger uitzien en je jonger voelen
 • Een egale huid, glanzend haar en sterke nagels krijgen
 • Je ideale gewicht bereiken
 • Je energie een boost geven
 • Je spijsvertering stimuleren
 • Heel gemakkelijk een grote variëteit aan groene bladgroente in je dagelijkse dieet opnemen
 • En nog veel meer!

Dus… ben je klaar om dit groene sap een kans te geven? Je hebt geen sapmachine nodig - een blender en notenmelkzak of kaasdoek volstaan.

Groen Sap voor Meer Energie

PORTIE: 2 grote glazen groen sap

MATERIAAL: blender, notenmelkzak OF kaasdoek

INGREDIËNTEN:

1 komkommer, gehakt
1 grote appel, gehakt
½ citroen of limoen, gehakt (je mag de pel toevoegen als je ze biologisch koopt)
2 stelen selder, gehakt
2 stelen snijbiet OF 1 handvol spinazie/boerenkool/…
10 druppels Stevia (of meer)
Verse gember (optioneel)
Extra water

WERKWIJZE:

 1. Plaats de ingrediënten in de blender en mix tot een egaal resultaat.
 2. Giet de groene smoothie door de notenmelkzak of kaasdoek. Duw zachtjes op de zak om de pulp van het sap te scheiden.
 3. Bewaar de groentepulp voor crackers, brood, croutons, koekjes… De mogelijkheden zijn eindeloos!

JULIE’S TIPS EN TRUCJES:

Verse sappen bevatten het hoogste aantal voedingsstoffen als je ze vers drinkt. Je kan ze gedurende 1 dag in de koelkast bewaren, maar ze zullen een deel van hun smaak kwijt zijn en een groot deel van hun vitaminen en mineralen doordat de vezels uit de groenten verwijderd zijn.

Ik ben heel erg benieuwd naar je bevindingen, dus laat me zeker weten wat je van het groene sap vond en hoe je je voelde nadat je het dronk door hieronder een berichtje na te laten!

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Reageer op dit bericht