Raw Food Road Trip - Stop 4: Los Angeles Part 3 - Hollywood Suncafé

Terwijl we de verborgen plekjes van Hollywood verder verkennen, brengt het lot ons opnieuw in SunCaféOf zouden het onze rommelende buikjes zijn?

Vandaag proberen we voor het eerst ‘rauwe’ soep uit. Hoewel je ‘rauw’ misschien met ‘koud’ associeert, hoeft ‘rauwe’ soep helemaal niet koud te zijn. Je zal natuurlijk geen dampende kop hete soep geserveerd krijgen, maar wel soep op kamertemperatuur die eerder lauw aanvoelt en die heel verwarmend is tijdens de koude wintermaanden.

Raw Food Lunch at Suncafé, Los Angeles: Raw Cream of Mushroom Soup

De ‘rauwe’ soep van de dag is een romige champignonsoep met zoute stukjes gemarineerde champignons en verse lente-ui. Aan de zorgvuldig uitgelepelde borden te zien, blijkt dit een goede keuze geweest te zijn. De cashews geven de soep niet alleen een romige textuur, maar ook een lichtjes zoete smaak die mooi contrasteert met de zoute champignons.

Als hoofdgerecht kies ik opnieuw voor de “kale collosus”. Deze salade smaakt echt naar meer!

Raw Food Lunch at Suncafé, Los Angeles: Raw Portobello Sandwich

Simon probeert liever iets nieuws uit en kiest de rauwe “portobello sandwich”. Dit ‘broodje’ bestaat uit twee dikke, lichtjes zoete crackers besmeerd met cashewkaas en look-pecankaas, aangevuld met gemarineerde champignons, avocado, spinazie, ui en de “special sauce” (een geheim recept?). De champignons zijn gemarineerd in sojasaus en smaken erg zout. Simon is er helemaal weg van. Binnen de kortste keren zijn er alleen nog wat kruimels op zijn bord te bespeuren.

Raw Food Lunch at Suncafé, Los Angeles: Key Lime Pie

Ons dessert besluiten we mee te nemen voor later. Deze keer kiezen we voor de “key lime pie”, opgebouwd uit een zoet-zoute notenkorst en een frisse limoenvulling met een heerlijk zoete nasmaak. Het geheime ingrediënt in deze vulling? Avocado. De vrucht verandert het geheel in een dikke, boterachtige massa die smelt in de mond. Wie niet zo’n fan is van avocado hoeft zich geen zorgen te maken, want je smaakt de vrucht echt niet. 

Als je van plan bent om Hollywood te bezoeken, is SunCafé wat ons betreft een echte aanrader.

Comments

There are currently no comments on this post. Are you the first?

Respond to this message