Vegan Keto Friendly Ontbijt: Chiapudding met Bessen en Kokosmelk | Koolhydraatarm, Suikervrij

Ontbijt

4 porties

blender, rubberen spatel, mengkom

Ingrediënten

Verse Kokosmelk (voor 3 koppen)

 • 1 grote kop kokosrasp, ongezoet
 • 3 koppen water

Chiapudding met Bessen

 • 3 koppen kokosmelk (vers of full-fat uit de winkel, bv. Amaizin)
 • ½ kop bessen (= keto versie)
  OF 2 koppen bessen (= flexibele low carb versie)
 • 2 eetlepels vanille-proteïnepoeder
 • 1 à 2 eetlepels MCT-olie (optioneel)
 • 2 snufjes Himalayazout of zeezout
 • ½ kop (= 8 eetlepels) chiazaad

Optioneel: macapoeder (smaakmaker + hormonenbalans)

Vandaag toon ik je een van mijn favoriete vegan koolhydraatarme / keto friendly ontbijtrecepten: Chiapudding met Bessen en Kokosmelk. Het is een van de eerste ontbijtrecepten die ik maakte toen ik deze zomer besliste om de ‘keto’ manier van eten (met veel gezonde vetten en weinig koolhydraten) te proberen. De chiapudding is heerlijk romig, volledig suikervrij en lekker vullend dankzij de kokosmelk, vanille-proteïne en MCT-olie!

Ik zal je ook tonen hoe je heel eenvoudig verse kokosmelk kan maken. Uiteraard kan je ook volle kokosmelk kopen in de winkel of een ander soort plantaardige melk gebruiken, zoals ongezoete amandelmelk of hennepmelk (bij die twee zal het resultaat wel minder romig zijn).

De chiapudding is ook heerlijk als tussendoortje in de namiddag – serveer het alleen niet te dicht voor het slapengaan want de kokos zal je energie een flinke boost geven dus het zou je weleens wakker kunnen houden. Als ik zin heb in iets zoets neem ik vaak een klein kommetje chiapudding een half uur voor de lunch, om het ‘vasten’ te doorbreken

Sinds deze zomer ben ik aan het experimenteren met intermittent fasting. Ik volg de 16:8 methode waarbij je 16u vast (bijvoorbeeld van 20u ’s avonds tot 12u ’s middags de volgende dag) en je maaltijden – in mijn geval meestal twee grote maaltijden en twee tussendoortjes – binnen een tijdspanne van 8u eet (bijvoorbeeld van 12u ’s middags tot 20u ’s avonds).

Ik ontdekte het principe van vasten en de vele voordelen (o.a. gewichtsverlies, ontgifting, betere slaap en concentratie) enkele jaren geleden maar ik zag het niet zitten om het zelf te proberen omdat mijn bloedsuikerspiegel te veel fluctueerde en ik daardoor ook constant aan eten dacht. Hoe zou ik in godsnaam 16u of langer kunnen vasten zonder helemaal gek te worden?

Dat veranderde toen ik Dave Asprey’s boek ‘The Bulletproof Diet’ ontdekte (vertaald als ‘Het Bulletproof-Voedingsplan’). Hij inspireerde me om het keto-dieet (ik noem het eigenlijk liever de keto-levensstijl) te proberen en leerde me ook het principe van vasten met ‘bulletproof koffie’ kennen, een geniale manier om je hongerhormoon onder controle te houden en te vasten zonder energiedip. Bulletproof koffie is koffie gemixt met biologische grasgevoerde roomboter en MCT-olie. Het klinkt misschien vreemd maar geloof me – het werkt echt!

Aangezien ik nultolerantie heb voor cafeïne (ik word er enorm beverig en nerveus van) vervang ik de koffie door warme rooibosthee – je kan ook groene thee, matcha of yerba maté gebruiken. De grasboter kan je vervangen door cacaoboter. Ik voeg ook een flinke lepel proteïnepoeder toe om mijn spieren wat extra brandstof te geven, samen met nog enkele andere ingrediënten die het drankje extra voedzaam en energierijk maken. Het resultaat: ik word ’s morgens niet meer wakker met grote honger of een drang naar zoetigheid, en mijn bloedsuikerspiegel blijft veel stabieler.

Als je graag meer te weten wil komen over intermittent fasting – inclusief het drankje dat ik ’s morgens drink om vasten gemakkelijk te maken – laat hieronder dan zeker een berichtje na.

Als je benieuwd bent naar enkele van mijn favoriete 'keto friendly' vegan proteïnepoeders die ook koolhydraatarm zijn, die vind je HIER :)

Geniet van deze romige chiapudding met bessen!

Vegan Keto Breakfast: Berry Chia Pudding with Coconut Milk | Low Carb, Sugar Free

WERKWIJZE:

Verse Kokosmelk (voor 3 koppen)

 1. Doe de kokosrasp in de blender en mix tot een fijner meel. Je kan hiervoor ook een koffiemaler gebruiken.
 2. Voeg 1 kop water toe en mix op hoge snelheid voor ongeveer een minuut.
 3. Voeg de twee extra koppen water toe en mix opnieuw tot je kokosmelk lekker romig is.

Chiapudding met Bessen

 1. Voeg de bessen toe aan de kokosmelk, samen met het proteïnepoeder en de MCT-olie. De MCT is optioneel maar het zal je wel veel langer een voldaan gevoel geven. Je kan het eventueel vervangen door kokosboter als je geen MCT in huis hebt, of gewoon weglaten.
 2. Ik voeg ook graag 2 snufjes zout toe voor de smakenbalans en wat macapoeder, voor extra smaak en mineralen + hormonenbalans. Mix alles tot een romige roze melk.
 3. Giet de kokosmelk bij de chiazaadjes in een kom en meng goed. Plaats de kom een nachtje in de koelkast zodat de chiazaadjes tijd hebben om de kokosmelk te absorberen.
 4. Werk de chiapudding af met toppings naar keuze. Ik gebruikte aardbeien, kokos- en amandelschilfers, hennepzaad, fijngemalen cacao nibs en eetbare bloemen uit onze tuin. Ook lekker met onze ALL GOOD keto granola ;-)

JULIE’S TIPS & TRICKS:

 • Je kan de kokosmelk minstens 5 dagen bewaren in de koelkast en gebruiken in smoothies, shakes, ontbijtrecepten… Of je kan de melk invriezen in ijsblokjes en verwerken in ijsjes en milkshakes.
 • De chiapudding blijft luchtdicht afgesloten ook minstens 5 dagen vers in de koelkast.

 

VOEDINGSWAARDE (per persoon):

Met ½ kop bessen en 2 eetlepels MCT-olie, zonder toppings:
470 kcal
Koolhydraten 5,7 g
Eiwitten 7,1 g
Vetten 43 g

Met 2 koppen bessen en 2 eetlepels MCT-olie, zonder toppings:
493 kcal
Koolhydraten 8,2 g
Eiwitten 7,6 g
Vetten 43,6 g

Vegan Keto Breakfast: Berry Chia Pudding with Coconut Milk | Low Carb, Sugar Free

Nu ben ik benieuwd naar jouw mening!

Overweeg je om het ‘keto-dieet’ (ik noem het liever de ‘keto’ levensstijl) te proberen en wil je graag wat extra begeleiding? Waar ben je naar op zoek: recepten, menuplanning, food prep tips…?

Wil je ook graag meer te weten komen over intermittent fasting, waarom ik het probeer, de voordelen en hoe jij het ook kan proberen?

Laat hieronder dan zeker een berichtje na.

Wil je meer te weten komen over het high fat low carb keto-dieet en waarom ik het probeer? Je kan er HIER meer over lezen (inclusief een recept voor een vegan keto lunchbox).

Vegan Keto Breakfast: Berry Chia Pudding with Coconut Milk | Low Carb, Sugar Free

BewarenBewarenBewarenBewaren

Gerelateerde producten

Reacties

Sandra Tiereliers

Hallo Julie. Ik ben ook al een tijdje met keto bezig. Om gezondheidsredenen zoals jij ook schrijft, vooral hormonen. Maar het vasten lukt mij totaal niet. Ondanks dat ik al een tijdje koolhydraten en suikers mijdt lukt het mij niet om bv het ontbijt over te slaan. Ik voel mij ook nog steeds slap en mijn spieren zijn futloos. Ik 48 en al wel in de menopauze. Maar ik geloof ik de levenswijze van keto.

Sandra Tiereliers schreef Antwoorden
julie
Hey Sandra, bedankt voor je berichtje. Op het begin lukte het vasten bij mij ook niet zo goed maar ik heb een manier gevonden om het gemakkelijker te maken waardoor ik me niet langer slaap of futloos voel. Binnenkort meer hierover! Veel liefs, Julie
julie schreef Antwoorden
de coninck Inge
Hello ladies ik ondervind net hetzelfde, menopauze moe pijnlijke gewrichten en ik heb al zoveel geprobeerd. heb altijd honger omdat ik me zo moe voel en dit probeer op te vullen maar het helpt ook niet.. Heb je Vegan boek al alsook Keto diet maar nu mag ik weer 6 m geen eieren en geen gluten eten ook niets van melk dus probeer het dan met amandelmelk ed. Van 20 u tot 12u lijkt me vreselijk ik hou het 2 dagen uit ? Wat is een eventuele oplossing ? met dank groetjes
de coninck Inge schreef Antwoorden
Julie
Hey Inge en Sandra, Hebben jullie al geprobeerd te vasten met een brain fuel koffie of latte? Je vindt receptjes in het gratis eBook dat je kan downloaden als je je inschrijft op de nieuwsbrief. De MCT-olie en boter (of cacaoboter) zullen je helpen om de vastenperiode te overbruggen. Ik voeg ook een à twee lepels collageenpoeder (Primal Collagen) toe, zeer goed voor de vrouwelijke hormonen en doorbreekt het vasten niet (je kan er meer over lezen bij Dr. Mercola). Pure grasgevoerde collageen is ook zeer goed voor pijnlijke gewrichten. Je kan het vasten ook beperken tot 12u per dag en opbouwen naar meer (max. 16u) als je lichaam er klaar voor is. Het belangrijkste is dat je maaltijden voldoende calorieën en gezonde vetten + groenten + vezels bevatten om je lichaam voldoende bouwstoffen te geven en je natuurlijke ontgifting te ondersteunen. Vele groeten, Julie
Julie schreef Antwoorden
Koen De Croo

Hoi Julie,

Ik heb wel interesse in zowel keto als intermittent fasting. Waar ik meestal mee struggle is food prep en menuplanning.

Is alle kokosolie mct trouwens?

Koen De Croo schreef Antwoorden
julie
Hey Koen, bedankt voor je berichtje. Ik houd er rekening mee voor toekomstige blogposts! MCT is een heel geconcentreerde vorm van kokosolie. Je kan er meer over lezen via de links in het artikel. Ik gebruik zelf de Bulletproof MCT Brain Octane Oil. Die kan je onder andere hier bestellen: https://www.livehelfi.com/nl/bulletproof-brain-octane-oil-475-ml.html Vele groetjes, Julie
julie schreef Antwoorden
Inge

Hey Julie

Ik hoor heel graag jouw tips om meer aan de slag te gaan met die keto-levensstijl. Misschien lukt het mij dan ook! :-)

grtjs

Inge

Inge schreef Antwoorden
julie
Dat zal ik zeker doen Inge! Leuk dat je het ook wil proberen :-)
julie schreef Antwoorden
Lieselot Bronselaer

Ik ben heeeeel benieuwd :)

Lieselot Bronselaer schreef Antwoorden
julie
Thanks Lieselot :) Binnenkort meer!
julie schreef Antwoorden
Jasmien

Kunnen jullie eens een weekmenu delen van wat jullie zoal eten en drinken in een week, ben daar erg benieuwd naar :)

Jasmien schreef Antwoorden
Nele joris

Beste,

Ik ben geïnteresseerd in recepten zonder koolhydraten en zonder lactose en dit in combinatie met extra proteïne. Dit laatste heb ik te weinig genomen waardoor ik merk dat mijn spieren wat afgebroken zijn.

Nele joris schreef Antwoorden
julie
Hey Nele, binnenkort komen er meer 'keto' recepten op de blog die laag zijn in koolhydraten en lactosevrij. Ik houd er ook rekening mee dat je meer info wil over eiwitten :)
julie schreef Antwoorden
isabelle waignein

Hallo Julie

ik doe een paar dagen per week de 16:8 methode maar het recept van het drankje zou me wel intresseren

grtjs Isabelle

isabelle waignein schreef Antwoorden
julie
Hey Isabelle, bedankt voor je berichtje. Ik zal het recept in de toekomst zeker delen! Veel liefs, Julie
julie schreef Antwoorden
Isis Eckardt

Hi Julie, hen wel interresse in alle bovenvermelde dingetjes. Keto, intermetting,...

Ook wil ik een deftige blender aankopen maar weet niet welke her beste is,... welke raad jij aan , misschien Blendtec of Vitamix ?

Groetjes

Isis

Keep up the good work

X

Isis Eckardt schreef Antwoorden
julie
Hey Isis, Vitamix is inderdaad een heel goed merk als je op zoek bent naar een high-speed blender die de romigste resultaten geeft. Je kan onze favoriete modellen (met korting) hier verkrijgen: http://www.julieslifestyle.com/nl/shop/keukenmateriaal Veel liefs, Julie
julie schreef Antwoorden
Joke

Dag Julie,

Ik vind het geweldig dat je met de keto levensstijl bezig bent. Ik heb het een tijdje geleden ook gedaan en had er super goede resultaten mee. Op een of andere manier is het dan toch weer verwaterd maar ik eet wel nog steeds weinig koolhydraten omdat ik een beetje sukkel met candida. Ik kijk ook al lang naar die intermitted fasting maar mijn suiker is ook zo instabiel dat ik wat terughoudend ben. Ik ben daarom dus meeeega benieuwd naar dat bulletproof koffie drankje... ik hoop dat ik daar iets meer over te weten kom.

Veel liefs

Joke

Joke schreef Antwoorden
julie
Hey Joke, bedankt voor je berichtje. Ik heb tien jaar geleden enorm gesukkeld met candida en ik moet ook opletten dat het niet opnieuw de bovenhand krijgt. Met deze manier van eten lukt het enorm goed en mijn energieniveau en slaapkwaliteit hebben ook een opmerkelijke boost gekregen. Ik zal in de toekomst zeker delen hoe het verder evolueert, met ook meer info over intermittent fasting, hoe ik het toepas en mijn versie van het Bulletproof drankje! Veel liefs, Julie
julie schreef Antwoorden
Evelien

Hey Julie,

Super leuke website en lekkere gerechten heb je! Ik ben fan! Door deze post ben ik benieuwd naar de keto levensstijl. Wat extra begeleiding hierbij zou handig zijn :-) zoals recepten en menuplanning. Thanks!

groetjes,

Evelien

Evelien schreef Antwoorden
julie
Hey Evelien, dank je wel voor de feedback! Binnenkort meer nieuws :-) Veel liefs, Julie
julie schreef Antwoorden
Louiza van Boven

Dag Julie,

Graag krijg ik meer info over het intermittend Fasting . Ook over het keto-dieet wil ik graag iets meer weten. Groetjes Louiza

Louiza van Boven schreef Antwoorden
julie
Hey Louiza, dank je wel voor je berichtje. Binnenkort volgt er meer info :) Vele groetjes, Julie
julie schreef Antwoorden
Dorien

Hi

Intermittant fasting fascineert me wel...ben op zoek naar een manier om wat kilo's kwijt te spelen...weet niet of dit de manier is om het te proberen...

Mvg

Dorien

Dorien schreef Antwoorden
julie
Hi Dorien, intermittent fasting kan zeker helpen om enkele kilo's kwijt te spelen. De 'keto' manier van eten zal je lichaam sowieso in 'vetverbrander' modus brengen waardoor overtollig gewicht stilletjes aan vanzelf verdwijnt. Binnenkort meer info hierover!
julie schreef Antwoorden
ingrid

Hi Julie

Ook ik houd mij aanbevolen voor meer info over beide onderwerpen.

Hartelijke groeten

ingrid schreef Antwoorden
julie
Dank je wel Ingrid! Binnenkort meer info en recepten :)
julie schreef Antwoorden
van de voorde karin

Hallo Julie. Een goede maand geleden ben ik begonnen met het volgen van jullie recepten gemengd met recepten van P.Naessens en S.Bekkari omdat volledig veganistisch nog wat moeilijk is maar doe mijn best. Ik voel me ondertussen wel al energieker en heb minder last van ontstekingen maar mijn gewicht(waar ik het ook wel een beetje voor doe) blijft hetzelfde. Af en toe gaat er eens een kilo af maar tegen eind van de week is die er terug bij.

Zou dit komen dr meer gebruik van olijfolie, noten,kokosmelk uit brik? Ben wel 56 jaar. Met de menopauze ben ik wel 10 kilo bijgekomen in een jaar. Volg ik een volledig proteïnedieet dan verlies ik vlug gewicht maar eenmaal ik terug fruit en af en toe eens rijstnoedels of sojapasta eet kom ik terug bij. Een paar tips zou leuk zijn. Groetjes Karin

van de voorde karin schreef Antwoorden
julie
Dag Karin, ik begrijp dat het niet eenvoudig is om gewicht te verliezen. De kilo die je kwijtspeelt is puur watergewicht, dat kan fluctueren afhankelijk van wat je die week hebt gegeten. Binnenkort komt er meer informatie over hoe de 'keto' manier van eten je vetverbranding extra kan stimuleren. Ik ben ook aan het werk aan een nieuw project om je verder te helpen! Vele groetjes, Julie
julie schreef Antwoorden
Stephanie

Ik probeer al even, enkel de combinatie vegan en keto vind ik niet zo evident

Stephanie schreef Antwoorden
Hey Stephanie, de combinatie is inderdaad niet voor de hand liggend. Ik hoop dat je hier alvast inspiratie zal kunnen opdoen voor plant-based keto receptjes met veel groenten die je naar keuze kan aanvullen afhankelijk van wat je lichaam vraagt. Groetjes, Julie
schreef Antwoorden
Helwin

Hey Julie, ben heel nieuwsgierig naar deze methode en hoe te werk te gaan. Groetjes, Helwin.

Helwin schreef Antwoorden
Thanks Helwin! Binnenkort meer :) Fijn weekend, Julie
schreef Antwoorden
Jenn

Heey Julie,

Kan je wat meer vertellen over je favo vegan koolydraatarme proteïnepoeders?

Alvast bedankt!:)

Jenn schreef Antwoorden
Hey Jenn, ik houd er zeker rekening mee voor toekomstige blogposts! Fijn weekend :)
schreef Antwoorden
Anne

Heb dit net als ontbijt gegeten. Zo romig, zo luchtig, superlekker! Bedankt voor de tip!

Anne schreef Antwoorden
Thanks Anne! Heel fijn om te horen :)
schreef Antwoorden
Bernadette Derynck

Dag Julie, ik volg jou al een hele tijd, waarvoor dank ! Ik heb een vraagje : klopt het dat je chiazaad best maalt alvorens te gebruiken, zoals je best ook doet met lijnzaad ? Dit om de stoffen vrij te maken . Bedankt om mij te antwoorden , Bernadette

Bernadette Derynck schreef Antwoorden
Dag Bernadette, bij chiazaad is het naar mijn weten niet nodig om de zaadjes eerst te malen. Het is wel best om ze zoveel mogelijk in geweekte vorm te gebruiken of in combinatie met waterrijke groenten/vruchten zodat het chiazaad geen water onttrekt aan je lichaam (aangezien het tot 8 keer zijn eigen volume in water kan absorberen). Fijn weekend! Vele groetjes, Julie
schreef Antwoorden
saskia

Hoi, wat ziet dit er lekker uit! Ik wil het proberen, maar weet je de macro's ? Hoeveel koolhydraten, vet en eiwitten zit hierin?

Laatst de 'overnight oats' (tip van een andere site) geprobeerd maar dat vond ik totaal niet lekker en veel te veel koolhydraten.

saskia schreef Antwoorden
Thanks Saskia! Je kan de macro's berekenen via https://cronometer.com Laat het smaken :) Vele groetjes, Julie
schreef Antwoorden
Kelly

Dag Julie,

Heel fijn dat je bezig bent met intermitted fasting. Ik ben mij wat aan het inlezen en experimenteren ermee. Wat ik vooral moeilijk vind is de afwisseling. De ene dag wel een ontbijt, de andere dag gene. Het is precies makkelijker voor me om dat altijd het ontbijt over te slaan. Ook merk ik dat ik gevoelig ben aan koolhydraten. Daarom ben ik dan ook heel benieuwd naar jouw bulletproof drankje! En keto manier van eten. Welke voordelen hebben ze, hoe gemakkelijk toe te passen in het dagelijks leven? Nog iets wat ik me afvroeg: zijn vegan proteïne poeders nodig in je voeding als je volledig plantaardig eet? Groetjes Kelly

Kelly schreef Antwoorden
Dag Kelly, bedankt voor je berichtje. Je kan intermittent fasting zeker 7 op 7 toepassen. Het is goed om je gevoel te volgen en naar je lichaam te luisteren. Als je voldoende proteïne binnen krijgt via andere bronnen is het zeker niet noodzakelijk om proteïnepoeders te gebruiken. Binnenkort meer info! Vele groetjes en fijne avond, Julie
schreef Antwoorden
Nathalie

Dag Julie,

Mag je de vloeibare Stevia gewoon vervangen door ahornsiroop of iets anders, of is het dan niet meer keto? Grts, Nathalie

Nathalie schreef Antwoorden
Dag Nathalie, je kan de Stevia zeker vervangen door een andere zoetstof naar keuze. Houd er alleen rekening mee dat suikervervangers zoals ahornsiroop je bloedsuikerspiegel zullen omhoog brengen waardoor je inderdaad je staat van vetverbranding verlaat, maar daar kan je flexibel in zijn ;-)
schreef Antwoorden
Evelien

Dag Julie,

Wat betreft het vegan eiwitpoeder, ik gebruik een eiwitpoeder van erwten. Is dat ok?

Groeten,

Evelien

Evelien schreef Antwoorden
Hey Evelien, als je het eiwitpoeder gemakkelijk verteert is dat zeker een goede optie!
schreef Antwoorden
Lien

Hey Julie!

Deze keto levensstijl interesseert mij zeker, maar is nog een beetje vaag. Graag had ik nog wat meer informatie over hoe je voeding er doorheen de dagen uitziet. Van 's morgens tot 's avonds. Maar vooral ook, wat mag je wel en wat niet eten. Welke zaken moet je extra in het oog houden.

Want ik ben al een aantal jaren vegan, maar de laatste maanden ben ik volledig uitgeput. Ik heb een ontzettend grote drang naar zoet en heb de hele dag zin om te snacken, ook al heb ik geen honger. Ik ben altijd een doorzetter geweest en kon goed neen tegen mezelf zeggen. Maar de laatste tijd lukt dit niet meer. Misschien deels omdat ik emotioneel niet zo stabiel meer stond. Waarschijnlijk is mijn voeding daardoor ook achteruit gegaan. Want natuurlijk een extra domper geeft aan mijn emoties. Want trots ben ik er niet op.

Dus alle hulp is zeker Welkom :)

Veel liefs!

Lien schreef Antwoorden
Hey Lien, je verhaal klinkt heel herkenbaar. Kom je per toeval naar onze keto workshop in Gent of Kortrijk eind deze maand? Dan kan ik je meer vertellen over wat mij geholpen heeft. Hier vind je meer info: https://www.julieslifestyle.com/nl/lifestyle/workshops Veel liefs, Julie
schreef Antwoorden
Nele Decraecker

Is het keto diët samen met intermittent fasting aan te raden bij een laag gewicht? Wanneer ik dit bij mijn huisarts vraag of diëtiste denken ze weer dat ik wil afvallen....

Alvast bedankt

Nele Decraecker schreef Antwoorden
Dag Nele, de keto manier van eten kan heel waardevol zijn om een natuurlijk gewicht te bereiken en je lichaam alle goede bouwstoffen te geven dat het nodig heeft. Intermittent fasting zou ik op dit moment voor jou niet aanraden als je al een laag gewicht hebt. Binnenkort geven we een keto workshop in Gent en Kortrijk, daar kunnen we er gerust verder over praten: https://www.julieslifestyle.com/nl/lifestyle/workshops Veel liefs, Julie
schreef Antwoorden
Kelly

Hoi Julie,

Ik zou graag meer te weten komen over intermittent vasten. Ik zit net thuis met een burnout en wil mij lichaam keer goed resetten.

Groetjes,

Kelly

Kelly schreef Antwoorden
Hey Kelly, veel beterschap! Binnenkort meer hierover :) Vele groetjes, Julie
schreef Antwoorden
Sandra

Welke vegan proteiinepoeders raad je aan Julie? Begeleid je ook mensen persoonlijk in het overstappen naar keto-levenstijl?

Grtjs

Dank u wel

Sandra schreef Antwoorden
Hey Sandra, Op dit moment bied ik omwille van tijdsnood geen persoonlijke begeleiding aan maar ik houd het zeker in gedachten voor de toekomst. Er zijn verschillende goede vegan proteïnepoeders op de markt maar ik vind ze niet allemaal even gemakkelijk verteerbaar. Deze is neutraal van smaak en puur natuur: https://www.julieslifestyle.com/nl/shop/detail/sunwarrior-classic-protein-natural Je kan hem ook verkrijgen met vanille of chocoladesmaak :) Binnenkort meer info hierover! Veel liefs, Julie
schreef Antwoorden
Hilde

Hoi Julie,

Wat ik me afvraag, de bulletproof koffie, drink je die dan tijdens je eating window?

En gewoon 1 tas per dag?

Dag 2 van Intermittent fasting is bijna voorbij hier. Benieuwd naar de resultaten binnenkort!

Groetjes,

Hilde

Hilde schreef Antwoorden
Hey Hilde, Ik drink zelf geen bulletproof koffie omdat ik geen cafeïne verdraag, maar ik maak een alternatief met kurkuma of matcha. Het recept vind je hier: https://www.julieslifestyle.com/nl/blog/detail/start-to-keto-challenge-brain-fuel-bulletproof-kurkuma-latte-intermittent-fasting Die neem ik als vervanging voor mijn ontbijt op dagen dat ik intermittent fasting toepas (3 à 4 keer per week), om het vasten te overbruggen tot de lunch. Ik drink gemiddeld 2 à 3 koppen. Je vindt de hoeveelheden terug in het recept. Vele groetjes, Julie
schreef Antwoorden
Stefanie

Hi Julie

Welk proteïnepoeder gebruik je?

Ik heb wel interesse in meer tips om te vasten en Keto te eten.

Groetjes

Stefanie

Stefanie schreef Antwoorden
Hey Stefanie, ik wissel af tussen hennep en collageen, die verteer ik het best!
schreef Antwoorden

Ik ben ook heel benieuwd

schreef Antwoorden
steemans Lieve

graag waar je de producten proteinepoeder MCT olie enz.... kan kopen? Ik ben van Leuven.Altijd aan eten denken en drang naar zoet graag tips....

steemans Lieve schreef Antwoorden
Julie
Dag Lieve, MCT-olie, proteïnepoeder en andere specialere ingrediënten vind je via onze shop (hierboven klik je op Shop > Favoriete ingrediënten). Laat het smaken!
Julie schreef Antwoorden
Petra

Hoi,

Hoeveel gram is een kop?

En kun je voor dit recept ook kokos yoghurt gebruiken of havermelk?

Petra schreef Antwoorden

Dag Petra, de grammage van een kop verschilt per ingrediënt. Het zijn officiële maatkoppen die je online of in kookwinkels, Dille en Kamille... kan kopen. Heel handig om mee te werken! Je kan zeker kokosyoghurt of havermelk gebruiken, maar houd er wel rekening mee dat de voedingswaarde en smaak helemaal anders zullen zijn.

schreef Antwoorden

Reageer op dit bericht