Raw Food Chef & Instructor Training at Living Light Culinary Institute

Na tussenstops in Carmel-by-the-Sea en Mendocino, twee gezellige stadjes langs de Californische kust, zijn we eindelijk aangekomen op de locatie waar het allemaal om draait: Fort Bragg.

Hier vind je sinds 1997 Living Light Culinary Arts Institute, een professionele koksschool exclusief gericht op rauwe, veganistische voeding. Dé place to be voor iedereen die professioneel aan de slag wil in de raw food wereld.

Je leert er niet alleen hoe je de heerlijkste rauwe gerechten bereidt, maar ook waarom rauwe voeding zo gezond is en hoe je een uitgebalanceerde maaltijd kan samenstellen met alle nodige vitaminen, mineralen, proteïnen en essentiële vetten.

Raw Vegan Soup at Living Light Culinary Institute

De praktische lessen komen goed van pas voor deze twee jonge raw food ‘chefs’: op enkele dagen tijd passeren niet minder dan 30 recepten de revue en hebben we alle basic knife skills onder de knie.

Maar daar stopt het niet: de mysteries rond technieken als soaking, sprouting, juicing, blending en dehydrating worden stap voor stap ontrafeld en uitvoerig getest. We leren zelfs hoe je ‘gekookte’ recepten omtovert tot ‘rauwe’ gerechten en hoe je je eigen ‘rauwe’ recepten ontwikkelt door de perfecte combinatie van smaken, kleuren en texturen. 

Raw Apple Pie with Cashew Cream at Living Light Culinary Institute

Comments

There are currently no comments on this post. Are you the first?

Respond to this message