Raw Food Chef & Instructor Training at Living Light Culinary Institute - La Bella Italia

De afgelopen weken zijn letterlijk aan ons voorbij gevlogen. Onze dagen waren zo gevuld dat er geen tijd meer restte voor de blog. Vanaf nu komt daar weer verandering in. De ‘rauwe’ reis rond de wereld begon in Italië. In teams van vier studenten toverden we verschillende Italiaanse klassiekers tevoorschijn waar ook mensen met lactose- of glutenintolerantie van kunnen smullen.

De pizzakorst, pasta en kaas worden simpelweg vervangen door rauwe versies die – als je het mij vraagt – vaak beter smaken dan de originele gerechten. Deze rauwe pizza is een ware streling voor de zintuigen. De frisse kleuren, intense aroma’s en contrasterende texturen maken van dit gerecht een heuse smulpartij. De krokante pizzakorst is opgebouwd uit verschillende zaden en rijkelijk belegd met smeuïge tomatensaus, frisse groene pesto, zoete tomaat, pittige zwarte olijven, gemarineerde champignons, romige avocado en verse kruiden zoals basilicum en oregano.

Raw Vegan Pizza at Living Light Culinary Institute

Ook de rauwe lasagne is een festijn van geuren en kleuren. Verschillende laagjes beetgare courgettepasta, hartige cashewkaas, zoete tomatensaus, verse spinazie met een vleugje olijfolie en gemarineerde champignons vormen een smeuïg geheel dat smelt in de mond. De Italiaanse menukaart wordt verder aangevuld met minestrone soep, fettucini met truffelolie en zelfs tiramisu. De volgende stop op deze culinaire reis rond de wereld? Griekenland.

Raw Vegan Lasagne at Living Light Culinary Institute

Comments

There are currently no comments on this post. Are you the first?

Respond to this message