Raw Food Road Trip - Stop 2: Palm Springs

 

Aan de rand van Joshua Tree National Park ligt Palm Springs: een oase van palmbomen en natuurlijke warmwaterbronnen middenin een eindeloze woestijn vol cactussen. Ooit de favorite getaway van sterren als Elvis en Sinatra, nu eerder vergane glorie.

Bij het binnenrijden waan je je meteen in de swinging sixties. Met zijn typische modernistische bouwstijl, kaarsrechte lanen en overvloed aan palmbomen lijkt dit stadje weggeplukt uit het decor van een oude Amerikaanse politieserie.

Niet meteen de ideale plaats voor nieuwe raw food ontdekkingen? Think again.

Dit stadje heeft veel meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. Tussen de talloze burger & steak houses liggen verschillende raw food pareltjes verscholen, zoals het kleurrijke Palm Greens Café.

Wie zou er zijn dag nu niet willen beginnen met een romige ultra green smoothie van spinazie, kale, munt, banaan, appelsap, gember, probiotica, aloe vera en spirulina? Dit lijkt misschien een vreemde combinatie, maar geloof me, it tastes like sweet smoothie heaven.

Met nog wat organic takeaway in de knapzak zijn we klaar voor onze road trip doorheen het majestueuze Joshua Tree National Park. Volgende stop: San Diego.

Raw Food Road Trip: Joshua Tree National Park

Comments

There are currently no comments on this post. Are you the first?

Respond to this message