Raw Food Road Trip - Stop 4: Los Angeles Part 1 - Venice Beach

Exit San Diego, op naar Los Angeles voor meer raw food avonturen.

Eerst maken we nog even een tussenstop in Laguna Beach en Newport Beach voor de “real O.C.” ervaring. Beide plaatsen blijken alles te zijn wat je ervan verwacht: hagelwitte stranden, stralende zon, wuivende palmbomen en tientallen ervaren surfers die de azuurblauwe golven moedig trotseren.

Na een verfrissende duik rijden we verder naar Los Angeles, het hart van de Californische raw food scene.

Raw Food Road Trip - Stop 4: Los Angeles Part 1 - Venice Beach

Eerste stop: Venice Beach, ook wel bekend als muscle beach door het overvloed aan afgetrainde macho’s die hier trots hun spierbundels komen showen in een openlucht fitnessruimte.

En dat is nog maar het begin: straatartiesten, marktkramers en lokale gekken delen hier de promenade Ocean Front Walk met legale ‘medische’ marihuanaverkopers, slangenbezweerders en waarzegsters.

Raw Food Road Trip - Stop 4: Los Angeles Part 1 - Venice Beach

Nog niet onder de indruk? Breng dan een bezoekje aan het lokale rariteitenkabinet met attracties als de drieborstige dame, Electra “The Electric Lady” en vuurspuwers.

In een zijstraat dichtbij de drukke boulevard vind je ook ‘Fruit Gallery’, een klein eethuis met meerdere raw food opties en een ruime keuze aan sapjes en smoothies.

Green Juice at Venice Beach LA

Wij kozen voor Ginger delight, een romige smoothie met kokosnootwater, mango, ananas en gember en de Body detox, een heerlijk geurend groen sap met spinazie, peterselie, komkommer, selder, appel, limoen en gember. Het ideale drankje bij een kater!

Raw Vegan Pasta at Venice Beach LA

Daarna gaven we ons ten volle over aan twee raw lunchgerechten: een rijkelijke portie courgettepasta met tomatensaus en de ‘raw toona wrap’, de raw versie van een broodje met tonijnsalade.

Raw Vegan Wrap at Venice Beach LA

Net als bij de raw burger in San Diego wordt het brood vervangen door een krokant blad groene kool. De ‘tonijn’ blijkt een frisse notenpasta te zijn, op smaak gebracht met verse kruiden en sojasaus. Voeg daar nog een flinke portie verse groenten bij en you’ve got yourself a wrap!

Benieuwd wat Los Angeles nog meer te bieden heeft..

Comments

There are currently no comments on this post. Are you the first?

Respond to this message